Лични данни

1. СТАД ООД е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни с идентификационен номер 29618.
2. ТЪРГОВЕЦЪТ гарантира на своите Потребители конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общите условия. ТЪРГОВЕЦЪТ защитава личните данни на потребителя, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка, като това задължение отпада в случай, че Клиентът е предоставил неверни данни. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, ТЪРГОВЕЦЪТ може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите, предвидени в договора. Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.
3. ТЪРГОВЕЦЪТ се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато е получил изричното писмено съгласие на Клиента, информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация. ТЪРГОВЕЦЪТ е длъжен да предостави информацията по силата на закона.
4. Shop.Stad.bg използва „бисквитки“ (cookies), с цел да функционира пълноценно. Бисквитките са малки текстови файлове, които се записват на Вашия компютър или мобилно устройство. Те позволят на уеб сайта да запазва информация относно Вашите действия, например – търсени продукти, последни прегледи на страници и др. Можете да се откажете от използването на „бисквитки“, но това може да влоши потребителското ви изживяване в ShopStad.bg